Álompárok 2010-ből

2010. 12. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ugyan ez az év tele volt botrányos kapcsolatokkal, megcsalással, válással, de mit is várhatnánk Hollywoodtól, a nagy filmgyártól, amely maga is egy igazi szappanopera. És mint ilyen, természetesen drámától hangos a nap 24 órájában. Belefér ebbe minden: szex, szerelem, romantika, titkos viszonyok, házasság és persze a nagy csalódások.

Nézzük, kik jelenleg Hollywood álompárjai, kik azok, akik megúszták az idei évet, és - bár nem szeretnénk elkiabálni - de minden bizonnyal együtt kezdenek majd bele 2011-be.

Rob Pattinson és Kristen Stewart

Fiatalok körében az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó párocska az övék, de ahogy az már lenni szokott, ez a kapcsolat is tele van sok-sok kérdőjellel. Lesifotósok tucatjai figyelték őket az év folyamán, hátha kiderül a turpisság, lelepleződik a nagy l'amour. Sokan gyanúsították meg őket azzal, hogy csak a reklám kedvéért vannak együtt, ám a pár naponta cáfol rá ezekre a hírekre.

William herceg és Kate Middleton

Eljegyzésük híre az év egyik legnagyobb bombája, Angliában pedig egyenesen a legnagyobb hír, ami az elmúlt 4-5 évet illeti. Még a Take That újraegyesülése sem durrant ekkorát. A két fiatal gőzerővel készül áprilisi esküvőjükre, miközben a média másról sem beszél, mint arról, hogy megvan az új Diana.

 Jake Gyllenhaal és Taylor Swift

Alig pár hete véletlenül kapták őket lencsevégre, de mostanra biztos: megvan a legfrissebb celebpár. Taylor és Jake egyelőre még mindet tagadnak, nyilván védeni akarják bimbózó szerelmüket, nehogy idő előtt hervadjon el, ám a képek beszélnek helyettük is. Több ez, mint szimpla barátság.

Jay-Z és Beyonce

Hónapok óta megy a találgatás, a gyönyörű Beyonce vajon beadja-e a derekát, hogy visszavonuljon néhány hónapra gyereket nevelni. A pár egyelőre azt nyilatkozta, a baba csak jövőre van tervbe véve.

Brad Pitt és Angelina Jolie

Ki mással zárhatnánk a sort, ha nem velük, hiszen továbbra sincs még egy olyan pár, akinek mindennapjai és egymásra találásuk körülményei még ennyi idő távlatából is így izgatná a közönséget. El kell azonban keserítenünk a kedves rajongótábort: semmi szaftos pletyka vagy újabb őrültség, Jolie és Pitt boldogabbak együtt, mint valaha.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top