Hozzávalók:
babapiskóta, bármilyen kompót vagy nyáron friss gyümölcs, ez lehet cseresznye, meggy vagy barack 1 liter tej, 2 tasak vanília puding, tejszín a tetejéreElkészités: A babapiskóta felét egy tortaforma aljába lerakjuk hogy belepje, erre tesszük a kompótot lé nelkül, vagy a gyümölcsöt vékonyra szeletelve, erre megint babapiskóta kerül. A tejben megfőzzük a pudingot ezt a babapiskótára öntjük elsimítjuk, ha kihűl erre tejszínt teszünk, én a poharasat veszem és kis porcukorral keményre turmixolom. A tejszínre lehet kakaóport hinteni
Köszönjük szépen Tímár Orsolyának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.