Hozzávalók: - 11 evőkanál kristálycukor, - 11 evőkanál étolaj, - 15 evőkanál tej, - 15 evőkanál liszt, - 2 evőkanál kakaópor, - 4 tojás, - 1 csomag sütőpor.
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalókat. A legvégén a habbá vert tojásfehérjét. Zsírozott, lisztezett közepes nagyságú tepsibe tesszük.
Fél kg túrót elkeverünk 4 evőkanál grízzel, egy egész tojással 20 dkg kristálycukorral és 1 csomag vaníliás cukorral. Kiskanállal gombócokban a tepsiben lévő tésztára rakjuk. Ami természetesen belesüllyed, és sütés után − ha kihűlt − felvágva tarka lesz, mint a boci.
Nagyon guszta és finom!
Köszönjük szépen Gurszki Vilmosnénak és Kövér Magdolnának, továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!