Christina Aguilera: Jó kislány vagyok

2010. 11. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Xtinára mostanában rájárt a rúd: Bionic című albuma gyér számban kelt el és Jordan Bratmannel kötött házassága is megfeneklett. Azonban még nincs minden veszve… Hamarosan a mozikba kerül ugyanis Christina első főszerepes játékfilmje a Burlesque című musical (Dívaként is jegyzik), melyben az énekesnő a trailerek tanúsága szerint a tőle megszokott formájában fog tündökölni: dögös énjét szabadon engedve hengerel le mindenkit irigylésre méltó orgánumával és erotikát sugárzó táncmozdultaival.

A Screen Gems forgalmazásában a mozikba kerülő musical története szó ami szó, a tizenkettő egy tucat kategóriába tartozik. Vidéki kislány egy jobb élet reményében a nagyvárosba költözik, ahol aztán mindenféle küzdelmek árán végül rátalál a siker, a barátság és a szerelem. Ismerős? Na meg persze a gonosz se hiányozhat a sztoriból, ami itt történetesen egy szívtelen üzletember személyében testesül meg, aki mindenáron meg akarja vásárolni magának a szórakoztató egységet, ahol a reményekkel teli vidéki lányka végül majd ünnepelt sztárrá válik. Valami azt súgja, nem fog neki sikerülni.

Mégis miért váltsunk hát jegyet a produkcióra? Nos, azért mert egy ragyogó, csillogó, számunkra ismeretlen, távoli, misztikus világba repít el minket, betekintést engedve a cukormáz alá, aminek köszönhetően elkezdjük a sajátunknak érezni a történetet. Emellett ott lesz a történetben Cher is, mint a már erősen kopni kezdő burleszkbár tulajdonosa. Valamint a vidéki ártatlanság, Ali Rose szerepében Christina Aguilera, aki a történet szerint Iowából érkezik Los Angelesbe, remélve, ünnepelt sztár válik belőle a remények városában. Ha pedig Cher és Christina kieresztik a hangjukat, ott garantáltan kő kövön nem marad, és ha a két hölgyhöz még egy csipetnyi Mouline Rouge-ra hajazó körítést is teszünk, akkor garantált a teljes kikapcsolódás (na meg a kasszasiker). Ízelítőnek jöjjön a „Jó kislány vagyok” (I Am a Good Girl) című betétdal a produkcióból a nem is olyan jókislányosan öltözött Aguilerával a reflektorfényben:



Szerző

donna.hu



Scroll to Top