Damu Roland példakép marad!

2010. 11. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Damu ügye tovább gyűrűzik, újabb közfelháborodást keltő döntés: nem veszik le műsorról a gyerekvetélkedőt, melyben Damu mint csapatkapitány és példakép szerepel.

Most már a TV2-nek is van egy Stohl Bucija, mondhatnánk cinikusan, de az igazság az, hogy bármekkora volt is a felháborodás Stohl ügye körül, Damut nem lesz ilyen egyszerű kimosni. Már ha a csatorna egyáltalán kísérletet tesz erre. Egyelőre próbálják menteni a menthetőt. Elhatárolódtak a nemi erőszak vádja miatt előzetesben ülő, a testi sértés vádjában pedig visszaesőnek számító sztártól. Mi több, az RTL Klubbal szemben, akik ha kényszerszabadságra is küldték első számú sztárjukat, azért mocskolni nem mocskolták, a TV2 kötelességének érezte, hogy számos műsor keretén belül taglalja, Damu sosem volt normális, gyakran a legváratlanabb pillanatokban tört ki belőle az agresszióját kezelni képtelen ámokfutó. Felmerül a kérdés, hogy ennek ellenére, a sokadik nőverés, elborult megnyilvánulás és dühkitörés után is miért maradhatott a csatorna életében kiemelt szerepet játszó sztárok között. Arra pedig még kevésbé van magyarázat: hogyan történhetett az meg, hogy minden balhéja ellenére példaképnek választották a csatorna novemberben újraindult Nagy vagy! című gyerekvetélkedőjében.

Damu feladata a játékban a többi híres szereplőhöz hasonlóan, hogy a hétről hétre a vezetése alá kerülő iskolás csapatokat győzelemhez segítse a vetélkedőben, ahol nagy a tét, a csapatok jelentős összeget nyerhetnek iskolájuk fejlesztésére. Az már ugyanis a Hal a tortán felvételein is kiderült, hogy a színész nem bírja a versenyhelyzetet, a győzelem utáni vágy előhozza rosszabbik énjét, akár ölre menni is képes.

 Forrás: Kecskeméti Dávid (nagyvagy.hu)

A történtek ellenére a TV2 szóvivője a Blikknek azt nyilatkozta, "csak" azért, mert Damu előzetesben ül, nem fogják levenni műsorról a már leforgatott részeket, így Damu nemcsak a Jóban rosszban című sorozatban, de a Nagy vagy! című gyerekvetélkedőben is látható lesz egészen január végéig. Koltay Tamás emellett leszögezte, a színész új munkát a csatornánál - ha szabadlábra kerül, ha nem - nem kap.

Közben a Velvet értesülései szerint már tudni lehet, ki lesz a népszerű sorozatban Damu utódja. A hírek szerint Menszátor Héresz Attila lehet az új Várnagy Előd. Állítólag a sorozat forgatókönyvírói "dallaszosra" veszik a figurát. Damu bemegy a fürdőszobába, hogy rendbe tegye magát élete egyik legrosszabb pillanata után, majd mindez olyan jól sikerül, hogy a fürdőből már az új Várnagy jön elő. Hogy a kis közjáték a rosszfiú karakter életébe is beleszól-e majd, azt egyelőre a csatorna nem kommentálta. A Velvet értesüléseihez annyit fűztek csak hozzá, hogy Menszátor valóban ott van a jelöltek között, de ennél többet egyelőre nem mondanak.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top