Egészséges pirulák

2008. 11. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bármilyen furcsa is, egy táplálék-kiegészítő is lehet egészséges. Felejtsük el a kigyúrt testű férfiakat, akik különböző szerekkel tömve magukat egyre nagyobbak, ám egyre egészségtelenebbek lesznek, míg végül harmincegynéhány éves korukban véglegesen impotenssé válnak, és pár év múlva szívgyengeségben elhunynak. Mert ilyen is van. Nem árt az óvatosság és az alapos körültekintés, ha táplálék-kiegészítőkhöz nyúlunk!

Az egyik ilyen cég az Activlab, amely körülbelül egy éve van Magyarországon, és az egyik legdinamikusabban fejlődő cég a piacon. A termék alapötlete – egészséges pirula – 4-5 éve született meg egy lengyel multinacionális cég vezetőjének fejében, aki először csak hobbiszinten kívánta az Activlabot létrehozni. Ez a cég vezető az élelmiszeripari piacon, így saját magától is elvárja, hogy a legjobb minőséggel dolgozzon. Így egyedi kutatásokat végzett, amellyel kifejlesztette saját szabadalmait, kiváló minőségű termékeit. Mivel ezek a cég sajátjai, így más termékekben ezek az összetevők és előállítási módszerek nem találhatóak meg! Az Activlab termékekkel ezen kívül találkozhatunk Franciaországban, Olaszországban, Németországban, de az Amerikai Egyesült Államokban is részt vett kiállításokon.

Lássuk hát, miről is van szó!

Az Activlab táplálék-kiegészítő termékeket kínál sportolóknak és mindazoknak, akik javítani szeretnének egészségi állapotukon, állóképességükön, és külalakjukon – mind hölgyek, mind pedig urak számára, legyenek is életük bármely szakaszában. Kínálatunkban megtalálhatók zsírégető készítmények, erő- és izomtömegnövelő termékek, energizálók, vitaminok, ásványi anyagok, valamint a napjainkban oly divatos „anti-age” termékektől az ízületregenerálóig bezárólag minden, ami étrend-kiegészítő.

Eddig úgy tűnik, hogy semmiben sem különbözik a többi piacon lévő szertől. Viszont ezek nem a hagyományos, mesterségesen anyagok kombinációjából álló csodakeverékek, hanem gondosan válogatott nyersanyagok a világ vezető laboratóriumaiból! A cég nagy tapasztalatai a tápanyagtudomány, és az élelmiszeripari alapanyagok előállítása területén és szoros együttműködésük kutatókkal helyezik az Activlab termékeket a globális piacon elérhető legjobb termékek közé.

 

A lehető legmagasabb színvonalú termékfejlesztés érdekében felhasználják mind saját kutatási eredményeiket, mind, pedig más kitűnő lengyel és amerikai kutatóközpontok eredményeit. Következésképpen, vásárlóik biztosak lehetnek, hogy termékeik biztonságos, felülvizsgált termékek, melyek a lehető legjobb hatásfokot garantálják. Így a testépítő, megkap minden olyan anyagot, ami az izomépítéshez szükséges, ám eközben nem rombolja a szervezetét a mesterséges anyagok tömkelegeivel, mint az ízfokozók, aszpartám, térfogatnövelő szerek.

De nem csak testépítőknek szólnak a termékeik. Egyre inkább az egészségtudatosan táplálkozó emberekre koncentrálnak – már ebből is látható, hogy nem a műanyaggyártásban akarnak jeleskedni, hanem olyan termékek előállításában, amelyek nyugodt lélekkel fogyaszthatóak.

Külön termékeket találunk nőknek, férfiaknak, sportolóknak. A nőknek szóló termékek alapvetően különböznek a férfiaknak szánt kiegészítőktől – hisz a női testnek eltérő szükségletei vannak makró és mikró tápanyagokból, mint egy kamasz vagy épp egy férfi szervezetének! Épp ezért ugyanazokat a kiegészítőket adni mindenkinek, nem áll összhangban egyéni szükségleteikkel. Az egyik nőknek szóló termékük, a DETOX, ez a szervezet méregtelenítését segíti. Vízhajtó hatása révén segít eltávolítani a szervezetből a méreganyagokat, fokozza a belekben az emésztési folyamatokat, segíti a máj hatékonyságát, korlátozza a szabadgyökök káros hatását, javítja a bőr állapotát, erősíti az immunrendszer hatékonyságát. Mindezt mesterséges anyagok nélkül csak természetes vagy természeteshez közeli alapanyagok használatával!

A termékek megtalálhatóak a www.activlab.hu weboldalon, ahol, ha megtetszik egy táplálék-kiegészítő, akkor akár azonnal megrendelhető.

(Következő cikkünkben bővebben foglalkozunk a nőknek szánt termékekkel.)



Szerző

donna.hu



Scroll to Top