Fogadj a csillagokra! (x)

2009. 11. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Tobet.com a Nordic Gaming csoporthoz tartozó internetes fogadóiroda − mely Magyarországon, Romániában és Lengyelországban képviselteti magát −, most egy igazi újdonsággal hívja fel magára a figyelmet, hogy a lehető legtovább fokozza a TV-s élményt, a verseny izgalmait, és hogy a szombat esték még jobban pezsegjenek a készülékek előtt. Mostantól kezdve, kizárólag a Tobet.com oldalán lehet fogadni műsorról műsorra a Csillag Születik tehetségkutató show előadóira, a verseny kimenetelére.

"Az ötlet a lengyel piacról származik, ahol már a szezon eleje óta sikeresen fogadhatnak a lengyel felhasználók a legjobb táncosokra, a lengyelországi Szombat esti láz adaptációjában."- nyilatkozta Tomasz Kulakowski a Tobet.com Kelet-európai brand menedzsere.

A Csillag Születik szombati adásának kimenetele egyáltalán nem biztos, hiszen élő közvetítésről lévén szó, jelen pillanatban még senki nem tudja, mely "kiscsillagok" jutnak tovább. Tehát most, az elődöntők lezárultával már arra is lehet fogadni, hogy melyik előadónak kell távoznia a versenyzők közül a későbbiekben. Így nemcsak a ”megszülető csillag” kilétére, de az egyes adások kimenetelére is letehetik voksukat a kalandos kedvű fogadók. Sőt, akár arra is, hogy a döntőben lesz-e olyan produkció, amelyre Fáy Miklós 10 pontot fog adni.

A Tobet.com másik kuriózuma a sportfogadási kínálatában rejlik, ugyanis kizárólagosan a Tobet.com kínál szorzókat a labdarúgó magyar NB2 és NB3 meccseire, az első osztályú férfi és női kézi- és kosárlabda bajnokságra a fogadóirodák közül, így mindenki megtalálhatja kedvenc csapatát, legyen az akár a harmadosztály több mint 90 csapatának valamelyike.

"A Tobet.com az önfeledt szórakozást jelenti minden téren. Az alap mottó a társaságnál, hogy: fogadj a kedvenceidre! Ezért kínáljuk a legszínesebb választékot a fogadni vágyó ügyfeleknek" - ismertette Kulakowski a cég stratégiáját. Kihangsúlyozta, hogy természetesen a megbízható, minőségi és biztonságos szórakozás alapkövetelmény a társaságnál, hiszen a cég évek óta hatalmas hangsúlyt fektet arra, hogy a fogadások mellett az online pókert vagy akár az online kaszinót is a legmagasabb színvonalon élvezhesse, bármely kikapcsolódásra vágyó ügyfelük.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top