Gesztenyés sütemény

2009. 12. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Sziasztok! Gesztenyés süteményem receptjét szeretném megosztani Veletek!

Hozzávalók: 4 tojásból barna színű piskóta, 1 gesztenyemassza, 1 csomag vaníliás pudingpor, 1 vaníliás cukor, fél csomag sütőpor, kb. 15 dkg cukor a krémbe, 1 doboz Hulala, csokireszelék a tetejére, 5-6 dkg margarin a krémbe, 3,5 dl tej

Egy vaníliás pudingport felfőzök 3,5 dl tejben, teszek bele vaníliás cukrot, 15 dkg cukrot, és beleteszem a gesztenyemasszát, míg meleg, és beleteszek egy kis margarint, majd turmixgéppel kikeverem. Ezt kenem a kakaós piskótára, majd felverem keményre a hulala tejszínhabot és reszelt csokival díszítem.

A csokit nagy lyukú reszelőn reszelem le, hogy ne csak egyszerű reszelékformája legyen, hanem kunkorodjanak kis csigává. Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Czinege Enikőnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top