Hiányzó számok világa

2008. 05. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha esetleg túl sok van, egyik vagy másik számjegyből, és nincs elég az olyan számokból hozzá, amelynek hatása ellensúlyozná, akkor ez a körülmény zavarokat jelez az egyén jellemének vagy sorsának kialakításában, még akkor is, ha a túlsúlyban lévő számjegy olyan lenne, amit kedvezőnek tartunk.

Vegyük a példát:

A mi példánk, Jászay András-ról szól, aki énekes, és 28. Éve dolgozik a grazi operaházban.

1 1 1 1 = 1+1=2 1+1=2 ÖSSZESEN 4 A MAGÁNHANGZÓK ÉRTÉKE

JASZAY ANDRAS

1 18 7 5 4 9 1 =1+1+8+7=17 5+4+9+1=19 =36=9 ÖSSZESEN 9 A MÁSSALHANGZÓKÉ Jászay András névszám értéke: 4+9=13= 4.

A magánhangzók csupa 1-es számot tartalmaznak, összesen 4 db-ot, A mássalhangzók közül is 3 db az 1-es számot viseli….

Túlsúlyban van ebben a névben az 1-es szám, összesen 7 db van belőle. Hiányzik a számokból a 2-es, a 3-as, és a 6-os.

Mit is jelent a 3-as szám hiánya?

Ez azt jelenti, hogy az illetőnek nem nagyon van alkalma arra, hogy egyéniségét kifejezze a külvilág felé. Például a zene, az ének, és a táncművészet vagy az irodalom eszközeivel, esetleg a képző és a szólóművészetek egyéb formáin keresztül, egy bizonyos közönség számára.

Ilyen irányú lelki szükséglete csaknem mindenkinek van, és ezt érzi is a legtöbb ember. Sokan aktívan keresik a lehetőséget erre az önkifejezésre, és ha foglalkozásuk nem nyújt megfelelő alkalmakat, akkor esetleg a napi munka után az illető barkácsolni kezd, esetleg kézimunkázni, vagy amatőr alapon tájképeket festeni, bár azzal ő is tisztában van, hogy sohasem lesz belőle afféle második Michelangelo. De nem is ez a fontos. A lényeg az, hogy ő megtalálta a módját annak, hogy valamiképpen kifejezze egyéniségét, és lelkivilágát önmaga és mások számára.

Aki erre nem tud módot találni, ilyen egészséges formában, annál fennáll az a veszély, hogy a legalacsonyabb szinten fogja kiélni ilyen irányú hajlamait, s üres fecsegéssel, esetleg mások túlzott kritizálásával igyekszik majd kitölteni mind a szabad idejét, mind a lelki életében érzett ürességet. Ilyen, amikor túl sokat foglalkozunk közéleti személyiségek magánéletével. Mai világunkban túl sokan vannak, akik nem találnak módot az önkifejezésre, pedig tehetsége mindenkinek van valamire. Akinek hiányzik a 3-as szám a nevéből, mindent meg kellene tennie azért, hogy felfedezze önmagában azt a képességet, ami nála jobban meg van, mint más emberekben.

Komoly tanulással, és gyakorlással ki kellene fejlesztenie ezt a bizonyos adottságát, hogy ezen keresztül biztosíthassa a maga számára ízlésének, hangulatainak és egyéniségének a kifejezését, a neki legmegfelelőbb formában. Mint ahogyan a mintánkban szereplő Jászay András úr is tette.

Kapcsolódó anyagok:

$$322$$

$$494$$

$$505$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top