Jennifer Aniston barátnője leprostizta Jolie-t!

2010. 12. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Jennifer ki van akadva, mivel humorista barátnője, Chelsea Handler néhány nappal ezelőtt egy fellépésén keményen kiosztotta Angelina Jolie-t. Chelsea cseppet sem kímélte a gyönyörű hírességet, stand-up fellépése során a legbántóbb sértéseket vágta a "párnaajkú" csillag fejéhez, a házasságok és békés családi otthonok feldúlójának nevezte, majd mintha ez még nem lett volna elég, a nem túl hízelgő prostituált jelzővel is megillette.

"Akárhány csecsemőt is megmenthet, én nem hiszek neki! Mindenhol azt nyilatkozza, nincs túl sok barátnője: Hát azért nincs, mert egy hülye p****, egy kib**** k***** vagy!!!"

 

Miután a kis monológ felkerült a YouTube-ra, a net szárnyain pillanatok alatt eljutott mindenhova, másnap pedig minden címlap ezzel volt tele. Mivel Jen és Chelsea régóta barátnők, sokan gondolták úgy, hogy Angelina felemlegetése nem véletlen, hanem a betyárbecsület egyfajta megnyilvánulása a humorista részéről. Ám a dolog - úgy tűnik - rosszul sült el, mert a bulvár azonnal szájára vette Jent, akinek nem először van része benne, hogy megbízhatónak hitt barátai a nagy nyilvánosság előtt beszélik ki magánéletét. (John Mayer egy sajtótájékoztatón közölte a publikummal, hogy elhagyta a színésznőt, majd technofóbnak is nevezte, bár később ezért bocsánatot kért.)

Mivel a lavinát megállítani már nem lehet, Chelsea most menti a menthetőt. Nyilatkozott az ügyről, és azonnal leszögezte, nem Jen miatt veszi a szájára Angelinát, mindig is utálta a szívtelen nőt, akit állítólag már azóta szurkál folyamatosan, mióta kiderült, bátyja fejét is elcsavarta egyszer. "Nem sajnálok semmit, most is ugyanezt mondanám!" - mondta, menedzsere pedig azt is hozzáfűzte, hogy Chelsea-nek büszkeségére válhat ez az egész, hiszen ő az első, aki ki merte mondani nyilvánosan azt, amit egyébként mindenki más is gondol. Mindössze annyi történt, hogy rossz volt az időzítés.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top