Keira Knightley szingli!

2011. 01. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A 25 éves színésznőt állítólag nagyon lesújtotta a különválás, melyről azt rebesgetik, hogy közös megegyezéssel jött létre.

 

A szakítás hírét Keira édesapja, Will Knightley erősítette meg. „Igen, szakítottak.” – mondta a The Sun című napilapnak. „Megesik az ilyesmi, sajnos. Nincs mit tenni, túl kell lépni rajta. Elég sokáig voltak együtt, és sose könnyű a szakítás. Keira jelenleg a munkájára összpontosít.”

Keira és Rupert 2005-ben ismerkedtek meg a Büszkeség és balítélet forgatásán. Azóta a színésznő karrierje üstökösként ível felfelé, többek közt Oscar és BAFTA-díjra jelölték, vagyonát 32 millió fontra becsülik.

A pár barátai szerint a kapcsolat lezárásához részben az ismertség is hozzájárult. „Rupert ki nem állhatja, ha követik és fényképezik. Keira viszont bizonyos mértékig el tudta fogadni, hiszen ez együtt jár a karrierje felfelé ívelésével. Ez azonban megbillentette kapcsolatuk harmóniáját. A rájuk nehezedő nyomás végül megtette a magáét, és úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, de egész életükben barátok fognak maradni.” – mondja az egyikük.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top