Könyvek fillérekért!

2008. 07. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ugyanis idén is megrendezte a Fókusz Könyváruház az országban egyedülálló akcióját, melynek keretein belül 1000 kötetet mindössze 400 ft-os egységáron vehetünk meg, vagy éppen rendelhetünk meg az internetről.

A választék hatalmas, ráadásul mindenki találhat az ízlésének megfelelő kiadványt. Az 1000 kötet között találhatunk verses köteteket, novella gyűjteményeket, regényeket, albumokat, lakáskultúra könyveket, valamint gyermekfoglalkoztató műveket. Tehát bárhonnan is nézzük, a 400 forintos összeg még akkor is megéri, ha soha többé nem olvassuk el az adott művet, hanem egyszerűen tovább ajándékozzuk!

Ráadásul a cég gondolt arra is, hogy végig fenntartsa az érdeklődést a mániákus olvasók körében. Hisz nem egyszerre dobta fel az egész készletét, hanem minden héten friss kötetekkel bővítik kínálatukat a különböző kiadók darabjai közül.

A listán megtalálható: Bram Stroker, Böszörményi Gyula, Michel Foucault, Göncz Árpád... – és még számos hazai és külföldi szerző kötetei.

Ám legyünk szemfülesek, hisz a raktárból kifogyó kötetekből már nem lesz új. Ráadásul nem feltétlen találjuk ugyanazt a boltokban és az interneten.

Szóval vadászatra fel, hisz most akár tízezreket is megspórolhatunk a legjobb könyveken egészen augusztus 17-ig!

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top