Ma este VV Ildi a Barátok köztben!

2011. 01. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A törtető lány szerepébe bújtatott Ildi úgy tűnik, tökéletesen megfelel karakterének. Sokaknál már a villabeli megmozdulásai is kiverték a biztosítékot, ő azonban kiesése után sem nyugszik.

Mindenhol ott van, mindenkinek nyilatkozik, az sem zavarja, hogy naponta többször is hülyét csinálnak belőle, vagy a háta mögött kigúnyolják. Mindenre képes, ami szerinte belefér a jó erkölcs határaiba, az sem zavarja, hogy egyesek szerint éppen ez a legvisszataszítóbb egész lényében. Nagy álmai vannak: mindenestés program akar lenni a magyar családok életében, amihez úgy látja, hogy a legjobb út, ha valahogy bekönyörgi magát az RTL Klub saját gyártású szappanoperájába, a Barátok köztbe.

VV Ildi nővére is megtesz mindent a hírnévért, az X-Faktorba is jelentkezett. Azt mondja, sosem tanult táncolni, de meg akarta mutatni, mit tud. Talán éppen ez lett a veszte...

Azt már tudjuk, hogy ez nagyon kis részben ugyan, de sikerült Ildinek, ugyanis ma este statisztaszerepben, a Rózsa Kávézó pultosaként láthatjuk majd a képernyőn, ám a Bors kérdésére a sorozat producere, Kalmár Tamás egyértelműen leszögezte, hogy előreláthatólag semmilyen formában nem számítanak Ildikó személyére. A lány egy korábbi alkalommal egy interjúban azt is megemlítette, hogy mióta Fodor Zsóka, az egykori Magdi anyus Tordason lakik, azóta még több esélyt lát egy jelentős szerepre. Állítólag beszélt is a színésznővel erről, ám Zsóka úgy nyilatkozott, fogalma sincs, ki ez a lány.

Ildikó tehát semmiből sem tanul. Úgy tűnik, egy percig nem gondolkodott el rajta, hogy nem mindenki akar neki rosszat, aki kritikával illeti, és úgy érzi, továbbra is a legjobb úton halad a hírnév felé. Nekünk itt a szerkesztőségben pedig felderengett egy halvány kép: valakire nagyon emlékeztet ez a lány, de vajon kire? Kimondjuk, ne mondjuk? Attól félünk, miután a „dekoratív médiaszemélyiség” Kiszel Tünde nem készít több naptárat, megérkezett utódja, a legnagyobb értékét a szavaló tehetségében látó Tomai Ildikó…

Videó: Magyar RTL Televízió Zrt. Kép: www.valovilag.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top