Mekika (puhácska)

2009. 10. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Klárika barátnőm receptje.

Hozzávalók:(1 személyre): 4 púpos evőkanál sima liszt, kis kávéskanál só, kevés éleszt, víz.

Ezeket kelesztem magas tálban, ha megkel, 1 ujjnyi  olajon kisütöm, beleteszem a kanalat az olajba, hogy ne ragadjon bele, a galuskát megnyomkodom a kanálban, majd beleteszem a forró olajba, megsütöm mindkét oldalát, papírra teszem, leitatom az olajat, megsózom, így fogyasztható.

Gulyásleves, burgonyaleves, mellé kitűnő második étel.

Köszönjük szépen Rácskay Zsókának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top