Mélyen belepillanthatunk a lelkünkbe

2010. 10. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Egy érdekes hét áll előttünk. A Neptunusz inspirál és összezavar bennünket. A Mars konzekvensen sikerre visz, és belső tüzünk meggyújtásáról a telihold gondoskodik a Kos jegyében, valamint a Nap és a Merkúr belép a Skorpió jegyébe.

A csillagos égen egy változás megy végbe, ami érezhetően megváltoztathatja mindennapjainkat. Először is a Merkúr a könnyű lábú Mérlegből a Skorpió jegyébe lép, ez után követi őt a Nap. Gondolkodásunk mélyenszántóbb, koncentráltabb lesz. A könnyed csevegések helyett tabutémákat is elővehetünk. Ezt össze lehetne hasonlítani egy bizonyos fajta lelki radírozással. Mindaz, amit eddig elnyomtunk, és szép szavakkal kicsinosítottunk, most előkerül, alaposan megvizsgáljuk, és átalakítva ismét elengedhetjük. Ez nem lesz mindig szép, és nyugodtan megkérdezheted, hogy ennek tényleg így kell lennie?

Négy planéta áll a Skorpióban, a Nap, a Merkúr, a Vénusz és a Mars, ezért egészen biztosan nem tudunk majd elmenni e mellett. Ajánlatos inkább aktívan részt venni ebben a folyamatban, mint ellene harcolni.

Ha szembe tudunk nézni a kellemetlen igazságokkal, akár a munkahelyen, akár a családban, jó néhány esetben elmúlik a félelem és felszabadulva érezhetjük magunkat utána.

Hétfő - Megkülönböztető intuíció!

Mire felkelünk, a növekvő Hold a beleérző Halak jegyébe lépett. Ezenkívül a Merkúr és a Neptun pozitív fényszöggel kapcsolódnak egymáshoz. Intuíciónk élesedik, jó érzésünk van arra, hogy mi történik a velünk szemben állóban.

Sajnos egy kicsit „vékony a bőrünk” és nehezen viseljük a kritikákat.

Sok mindent elérhetünk, ha fontos beszélgetéseink alatt a szemünk előtt lebegtetjük a célunkat, és nem hagyjuk, hogy mellékes dolgokkal elvonják a figyelmünket.

Kedd - Önzetlen és kreatív

A Hold a Halak jegyében szólít fel bennünket arra, hogy meditáljuk egy kicsit. A Nap és a Neptun mosolyogva tesznek kedvezővé egy utazást saját belső világunkba. Fantáziadúsak vagyunk, és nyitott füllel fordulhatunk mindenki felé, aki segítségünkre szorulhat.

Ne tegyünk elsietett ígéreteket, csak azért, mert harmóniára vágyunk. Akinek határidőket kell betartani, figyelnie kellene, hogy ne vesszen el álmodozásokban.

Konzekvensen végezzük el a kitűzött feladatokat, a munka befejezése után azután tehetünk bármit, amire vágyunk.

Szerda - A Merkúr a Skorpió jegyébe lép

A Hold először a Jupiterhez kapcsolódik, majd az Uránuszhoz, és ezáltal jó ötleteket ad nekünk. Ezenkívül a Merkúr is belép a Skorpió jegyébe. Felületes csevegések nem fognak vonzani bennünket, pontosan szeretnénk tudni, miről is van szó. Ez azt a veszélyt hozza magával, hogy túlságosan is leragadunk egy-egy ötletnél.

Nincs nagy probléma, ha eltekintünk a Hold szünetétől, amely ebédidőben kezdődik és kora estig tart.

Fontos dolgoknál maradjunk konzekvensek. Kedvező alkalmak nyílnak arra, hogy tiszta helyzetet teremtsünk.

Csütörtök - Optimista és öntudatos nap

Ma egy konstelláció nagyon pontossá válik, amely bizalmat ébreszt, és jókora energiamennyiségről gondoskodik. A Mars és a Jupiter kedvező kapcsolatba kerülnek, segítenek céljainkat erőteljesen és önbizalommal követni.

Egyedül a Hold áll szemben a Szaturnusszal. Ez meg tud ingatni bennünket délután az elképzeléseinkben.

Apróságokat jobban szívünkre fogunk venni, mint amennyire kellene.

Aki helyesen használja az esélyeit, túlnőhet önmagán és olyan feladatokat tud elindítani, amelyekről eddig csak álmodhatott.

Péntek - Maradjunk nyugodtak

Már az éjjel a Mars és a Neptunusz kellemetlenkednek egymással. Ez önmagunkban való kétkedést, az elégedetlenség érzését hozza magával. Ezt kiegyenlíteni a Merkúr és a Plútó kedvező fényszöge segíthet abban, hogy más embereket meggyőzzünk.

Igen különböző energiák hatnak ránk. Nem csoda, ha néha összezavarodunk, és nem tudjuk, hogy mi a teendő.

Először várjunk és adjuk át másoknak a kezdeményezést. Akkor kapcsolódjunk be valamibe, amikor nagyon biztosak vagyunk a dolgunkban.

Szombat - Telihold lesz a Kos jegyében

A Hold a Kos jegyében áll és hajnalban szemben fog állni a Nappal. Egy rövid szünet után a Bika jegyében fogja aktiválni magát, és már délelőtt mély érzéseket hoz. Délután a Nap belép a Skorpió jegyébe.

Délben és este a Nap feszült fényszöget dob a Merkúrra és a Vénuszra, ez rövid ideig hangulathullámzásban fog megnyilvánulni.

Senkitől ne hagyjuk magunkat zavarni. Ajándékozzunk magunknak pár órát, legyünk kicsit egyedül, ha úgy érezzük, hogy túlságosan is elegünk van.

Vasárnap - Az Uránusz meg tud lepni bennünket

A Hold a Bika jegyében lassanként megnyugtat bennünket. Válaszlépésként a Mars és az Uránusz kellemes kapcsolatukkal néhány meglepetést tartogatnak. Értékes ötleteink támadhatnak vagy újító gondolatokat egy jövő javító szándékhoz.

A Hold a Bika jegyében áll. Lomhának érezzük magunkat. Hajlamosak leszünk arra, hogy ellustázzuk a napot.

Legalább szellemileg maradjunk élénkebbek. Legyünk figyelmesek, ha beszélgetünk valakivel, és jegyezzünk fel mindent, amit nem szeretnénk elfelejteni.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen kiszámoltatni, hogy a horoszkópja melyik házban áll, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen vagy a 06-90-189-185 emeltdíjas telefonszámon.   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top