Meztelen fények (x)

2010. 03. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Aktképeket készíteni nem nagy dolog. Művészi aktokat készíteni már annál inkább.

Történetet mondani, gyönyörködtetni, szeretetet, szerelmet, érzéseket mesélni a meztelen női test segítségével – ehhez nem elég a profizmus. Nem elég tudni, hogyan kell kezelni az objektívet. Ha azt akarjuk, hogy egy egyébként fantasztikus látványt nyújtó test ne csak egyszerű magamutogatás legyen, ahhoz olyan talentum szükséges, mely egy-egy villanás eredményében minden gondolatunkat visszatükrözi.

Nem túlzok, ha azt mondom, Marácz Istvánnak valami ilyen rendkívülit sikerült alkotnia. A Meztelen fények című könyv olyan fotók gyűjteménye, melyek azelőtt soha nem jelentek meg . Direkt arra a célra készültek, hogy majd így együtt, egymás mellé helyezve meséljék el egyszer saját történetüket. A válogatásban szereplő aktok egytől egyig magyar nőkről készültek, akik hajlandóak voltak megmutatni, milyenek ruha és mindenféle sallang nélkül, csupán sejtelmes fényekbe burkolózva.

Ilyenek vagyunk. Gyönyörűek, izgatóak, feledhetetlenek.

A Meztelen fények nem más, mint egy esszencia. A női báj, a megfogalmazhatatlan csoda esszenciája. Ha nem haragszotok, nem is próbálkozom tovább a szavakba öntésével. Beszéljenek helyettem a képek…

Ha megtetszett a könyv, vagy szívesen meglepnél vele valakit, a Book.hu online könyváruházban, ITT megtalálod! Most a lehető legkedvezőbb áron, 990 forintért juthatsz hozzá!

-röné-

Fotók: meztelenfenyek.uw.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top