Mi az, amit NE említs az első randin?

2010. 06. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Josey Vogel "Dating: A Survival Guide from the Frontlines" (Randizás: Útmutató első kézből) című könyvében érdekes és hasznos tippeket ad a randizással kapcsolatban, különösen arra fókuszálva, hogy miről ne beszélj az első randi során. Ebből a könyvből idéztünk pár sort: Tehát mik a tabu témák? Miről ne beszélj semmiképpen sem?

- Betegségek, megszállott viselkedés, börtönben lévő barátok. - Exek. - Olyan orvosi probléma, ami azt jelenti, hogy nem lehet majd gyereketek. - Emésztést és más testi funkciót érintő dolgok. - Részletek az elrontott régi kapcsolataidról. - Hogy mennyire utálod a családod. - Hogy hogyan dobtak ki az előző partnereid. - Politika, vallás vagy szexualitás. - Családi problémák, magánéleti gondok. - A kedvenc szex pózod. - Mindenféle negatív gondolatot hanyagolj, ne beszélj pl. előző kapcsolataidról, régi randikról, amik balul sültek el, meghalt macskákról stb. - Kocsik. Egyes pasik ugyanis órákig képesek beszélni az autójukról, úgyhogy inkább ne is hozd fel a témát, különben a beszélgetőpartner halálra fogja unni magát. - Mennyi pénzt keresel vagy mennyit költesz. - Anyagi gondok. - Hogy hogyan igazítsd ezentúl az életed az övéhez. Ne ijeszd el, ez még túl korai!

Ha ezeket megfogadod az első randin, és közben figyelsz arra is, hogy ne borítsd az öledbe a vacsorádat, nagy baj nem érhet. …persze, felvetődik az is, hogy ha ezekről mind NE beszéljünk, akkor milyen téma marad egyáltalán? 

-HM-



Szerző

donna.hu



Scroll to Top