Mit jelent Angie új tetoválása?

2011. 04. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Angelina Jolie és Brad Pitt 2005 óta alkotnak egy párt. Kapcsolatukban kisebb hullámvölgyeket leszámítva nem volt eddig probléma, így méltán érdemelték ki a hollywoodi álompár titulust. Mindezek  ellenére azonban – hiába várta és találgatott a sajtó már évek óta – szerelmük hivatalos megpecsételésére mindeddig nem került sor.

Angie-t ismerve pedig nem is fog egyhamar – gondolhattuk volna. Ám az új tetoválás nem erről tanúskodik. Tény, hogy nem mindennapi módja az elkötelezettségünk kinyilvánításának, de ismerjük Angelina különcségét.

A színésznő évekkel ezelőtt, válása után úgy nyilatkozott, soha többé nem lesz olyan ostoba, hogy egy férfi nevét magára tetováltassa. Akkor azonban még nem tudhatta, hogy jön majd egy közepesen rossz filmszerep (Mr. és Mrs. Smith), melyben a sármos Brad Pitt-tel kerül egészen intim viszonyba, és ennek végzetes következményei lesznek. Legalábbis a függetlenségére nézve mindenképp. A film óta eltelt több mint öt év, a pár pedig boldogan él, mi több, az örökbe fogadott csemeték mellett saját gyermekeik is születtek. Angie pedig betartva az ígéretét, tényleg nem tetováltatta magára Brad nevét, ellenben gyermekei születési koordinátái mellé most már párja szülővárosának földrajzi számai is odakerültek. Hát nem romantikus?

Egy közeli ismerős nyilatkozott az InTouch nevű külföldi bulvárlapnak: a tetoválás azt jelzi, Angie ennyi idő után végre végleg le akar telepedni, száz százalékig elkötelezett Brad iránt.

Rajtad van olyan tetoválás vagy bármi jel, mely szerelmed kilétére utal? Csináltatnál ilyet?

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top