Mit üzennek a csillagok a héten?

2011. 02. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2011.02.21-től a tiszta pillantások elhomályosodnak. A Neptunusz, a nagy misztikus, aki az együttérzésért felel, valamint a magasabb szférákkal való kontaktusért, aki átlép a más világokhoz vezető kapun, mindezt annak a veszélynek kitéve teszi, hogy elveszítheti a kapcsolatot a realitásokkal. Mielőtt a Merkúr és a Mars a Halak jegyébe lépnek, a Neptunusszal kell találkozniuk. Ez a találkozás tiszta tekintetünket fátyollal borítja be. A Jupiter és a Plútó ezzel szemben meghúzzák a határokat. Ugyanakkor szintén a Plútó az, mely ennek a hétnek a végén helyre fogja állítani a rendet.

Hétfő

A Neptunusz ködösíti az érzékeket.

A Merkúr és a Mars együttállásban kapcsolódnak a Neptunuszhoz, és a Merkúr belép a Halak jegyébe. Nem egyszerű most tiszta döntéseket hozni. A gondolatok csaponganak, és hajlamosak vagyunk arra is, hogy mások ígéreteire hagyatkozzunk anélkül, hogy pontosan visszakérdeznénk. A művészi tevékenységek jól sikerülnek. A segítőkészség is hatalmas. A csillagok üzenete: próbáljunk megmaradni annál a tevékenységnél, amit végzünk. A fontos dokumentumokat ötször is olvassuk el, mielőtt aláírnánk. Barátainknak és kollegáinknak igyekezzünk segíteni.

Kedd

A Hold boldoggá tehet bennünket.

A Nap és a Hold kellemesen kapcsolódnak. A Hold a Neptunusszal, a Marssal és a Plútóval is konferenciavonalban van. Jó hangulatunk lesz ettől, ebédidőben nagyon kellemes alkalom teremtődhet a megbeszélésekhez, nehezebb dolgokat is felemlíthetünk és teljes nyugalomban tisztázhatunk. Délután erősödik az öntudatunk, jobban tudunk érvelni. A csillagok üzenete: gondoljunk át alaposan mindent, ne feledkezzünk el semmiről. Használjuk ki a bolygók energiáját arra, hogy tisztábban lássunk és megszüntessük a félreértéseket.

Szerda

A Mars belépett a Halak jegyébe. Impulzívabban reagálunk és cselekszünk, mint máskor. Érzelmeink felerősödnek, és jó közérzetünk hangulatunkkal együtt ingadozik. Erőinket céltalan dolgokra pazarolhatjuk, kárpótlásul jobban érzékeljük a levegőben lévő rezgéseket. A csillagok üzenete: újra és újra álljunk meg egy rövid időre, és ügyeljünk arra, hogy ne váljunk saját érzéseink rabjává. Nézzünk önmagunkba anélkül, hogy szemeink elől a jelent elveszítenénk.

Csütörtök

Feszült Hold-fényszögek várhatók. A Hold már nem kedveli annyira a Neptunuszt, a Marsot és a Merkúrt, viszont "flörtöl" az Uránusszal. Délelőtt kelletlenebbek leszünk, hajlamosabbak leszünk az álmodozásra. Ebédidőben még mindig nehéz lesz koncentrálnunk valamire, viszont ragyogó ötleteink születhetnek. Délután és késő este a hangulatunk feszültebb lesz, veszekedhetünk, civakodhatunk. A csillagok üzenete: ne hagyjuk kihozni magunkat a sodrunkból, ne terheljük túl feladatokkal ezt a napot, de a kis dolgokban legyünk nagyon következetesek.

Péntek

A Jupiter és a Plútó stresszelik egymást. A Nap és a Merkúr egy lépcsőre állnak. A Merkúr közben csacsog a Plútóval, a Jupiter pedig haragosan nézi a Plútót. Meglehetősen ellentétes energiák hatnak ránk. Nagyon világosan látunk, ami a másokkal való kapcsolatunkat illeti. Másrészt nagyon érzékenyen reagálunk. A koncentrálás igencsak nehezünkre fog esni. A csillagok üzenete: tegyünk mindent a szívünk szerint, főleg olyan emberekkel kapcsolatban, akik közel állnak hozzánk. Ne engedjük magunkat megtéveszteni. Nyugodtan valljunk szerelmet, vagy legyünk becsületesek, és mondjuk meg, ha nem akarunk egy kapcsolatot hosszabb távra tervezni.

Szombat

A Plútó takarít. A Nap és a Plútó kellemesen kapcsolódnak, a Hold is a Neptunusszal, de mindenki segít haragudni az Uránuszra. Erős energiák szabadulnak el, öntudatosan és meggyőzően közöljük másokkal, hogy mit szeretnénk, és miről van szó, ez úgy az üzleti, mint a magánterületen hasznos lesz. Kora este egy kicsit jobban figyeljünk másokra, ne mondjunk ki mindent, amit gondolunk. A csillagok üzenete: vezessük be a már régen esedékes változtatásokat. Lépjünk fel saját érdekeink védelmében, ám ne sértsük másokért.

Vasárnap

Kisebb Holdcsapda várható délelőtt. A Hold együtt fog állni a Plútóval, és mindketten harcolnak Jupiter ellen. Délelőtt nézeteltérésekre kerülhet sor. Aki keresztül szeretné vinni saját akaratát, veszélyeztetni fogja a családi békét. Délután változik a hangulat, és lényegesen könnyebben fogunk reagálni, készen állunk majd arra is, hogy kompromisszumokat kössünk. A csillagok üzenete: igyekezzünk mindenkivel közös nevezőre hozni a dolgokat. Élvezzük egymással a szabadidőnket ahelyett, hogy apróságokon bosszankodnánk.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top