Nem mondod!

2009. 07. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha most feltenném a kérdést, hogy ki ma a férfi ideál, ki a nagy Ő? A felelet biztosan az lenne, hogy legyen stílusa, humora, minimum egy AUDI típusú autója, de nem hátrány, ha bármilyen más típusú luxusautója van, és persze alap, hogy Gucci cipő legyen a lábán. Mert hát ugye a legtöbb nő egy férfin a cipőt nézi. De kérdem én, ha mi nők ilyen válogatósak vagyunk mit vár el egy férfi? Ő mit ért a stílus alatt? Talán legyen minimum egy  szexi fehérneműnk  és magassarkúnk... Ennyi lenne csak?

Tapasztalatom szerint mi csajok mindig az elkötelezetlen férfi után futunk, aki már az első randin a szemünkbe mondja, hogy nem akar járni velünk, sőt most épp nem szeretne kapcsolatot. Azért persze megengedi, hogy ott aludjunk nála. De reggelire már tényleg nem kötelezi el magát. És, hogy miért teszik? Nem tudom? Olyan ez, mint, hogy télen hull a hó. Imádom a kopasz férfiakat. Hogy miért?- Talán, mert a kopaszság a hiúság álruhája és szeretem a vagány férfiakat. Nem vagyok ezzel egyedül ugye? 

Aztán a végzetem, ha egy mély barna, romantikus szempár felém, hajol… Ám most mégis elgondolkozom, hogy a legjobb az volna, ha több férfiból gyúrhatnánk össze mi csajok egy nekünk való, igazi férfit.

De a mennyország még várat magára, addig is be kell érnünk a kanapén szivarozó előkellő úrral a nappalinkban, akit otthon vár a kedvese. Vagy azzal a csúnyácska benzinkutas fiúval aki már egy hete szerelmes Emileket küldöz.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top