Ördög Nóra horoszkópja

2008. 08. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Udvariassági sorrendben kezdeném a hölgy horoszkópjával, aki 1981. szeptember 9-én született 16 óra 20 perckor, egy általános budapesti idővel számolva, amikor is Magyarországon nyári időszámítás volt, így a horoszkópot 14 óra 20 perces születési időre számoltam.

A hölgy összes bolygója, mind a 10, amivel az asztrológusok számolnak, a horoszkóp déli féltekéjén áll. Ez azt jelenti, hogy: a hölgy szeretne megfelelni, és mindent megtesz azért, hogy jó eredményeket érjen el, és ez sikerül is neki, inkább a külvilágnak él, mintsem befelé forduló ember képét mutatná.

A hölgy horoszkópjában 7 bolygó a nyugati térfélen található, ezért feltehetően nem kényszerült arra, hogy idő előtt kerüljön ki a nagybetűs életbe. A 9. házában 2 bolygó áll, egy pedig szorosan közel a csúcshoz, ezért feltehetően a középiskola befejezése után, tovább tanult még, és azt el is végezte. Tanulmányai valamilyen módon kapcsolódhatnak vagy a művészetekhez, vagy a külkereskedelemhez, vagy a joghoz. Feltételezem, hogy választott hivatásának megfelelő szakképzettséggel rendelkezik. Miután a horoszkóp születési uralkodója a Szaturnusz is nyugaton áll, a hölgy türelmes, legalább is van türelme kivárni a dolgokat.

A bolygók többsége, szám szerint 5, úgynevezett levegős jegyben áll. A horoszkóp tulajdonosa feltehetően vidám, élénk, társaságkedvelő, szereti a viccet, emellett nagyon jó humora van, intellektuális dolgok érdeklik, felfogóképessége gyors, van benne kitartás.

A bolygók többsége, 12 pontot érő elemek vannak úgynevezett kardinális jelben: a hölgy feltehetően aktív, mozgékony, impulzív, ritmikus, vezető egyéniség, de lehet, hogy vezető beosztásban is dolgozik. Tudatosan építi a karrierjét, becsvágyó, és sohasem lusta. Magas célt tűz ki maga elé, és el is fogja érni, anélkül, hogy zsarnok lenne. Ebben a horoszkópban több különleges dolog is van, feltehetően nem egy fizikai munkáslány horoszkópját tartom a kezemben. Ascendense a Bak jegyében áll, ennek uralkodó bolygója a Szaturnusz viszont egy vénuszi jelben található több más bolygóval, többek között az uralmi Vénusszal áll egy jegyben, és a Merkúrral áll egy fokon belül. A két fontos elem az Ascendens, és a Hold uralkodója együtt áll a Nap uralkodó bolygójával.

Az hogy a Bak jelében áll az Ascendense, jelezhetné, hogy magasabb az átlagosnál, de a születési uralkodó a Mérleg jegyében áll, ezért nem kiemelkedően magas ember horoszkópját tartom a kezemben. A Szűz jelében álló Nap, és ennek uralkodója együtt áll a Szaturnusszal, amely nem engedi annyira növekedni a Merkúrt, ezért feltételezéseim szerint a horoszkóp tulajdonosa nem magasabb 175 cm-nél. Ezt alá támasztanám azzal is, hogy IC-je a Bika jegyében áll, ez inkább kisebb lábat mutat, de ennek uralkodója együtt áll a Plútóval, ez pedig jóval nagyítaná, de mindkettő a Mérleg jegyében, így a hölgy lábmérete nem lehet több 40-esnél, de inkább ennél kisebb, az ehhez illő harmonikus magasság sem lehet több 175 cm-nél. Ascendense a Bak jegyében áll. Ennek uralkodója a Szaturnusz sötét hajat jelezne ugyan, de együtt áll a Mérleg jegyében a Jupiterrel, és a Merkúrral, mindkettő levegős jegyek urai, ez pedig világosítja a haját, ezért nem lehet a haja színe fekete, inkább barna, maximum sötétbarna.

Ascendense a Bak jegyében áll, és a Hold, mint a hölgyeknél a jobb szemet uraló bolygó is a Bak jegyében áll, egyik szeme biztosan barna, a Nap, mint a bal szemet jelző bolygó, úgynevezett sötét házban áll, egy őszies jegyben, amikor  már barnulnak a levelek... Ezért a hölgy szeme barna, de inkább sötétbarna. Az Uránusz a X. házban jelzi, hogy talán azt is megengedi, hogy a haját fessék, vagy melírozzák.

Uralomban van a Vénusz a horoszkópban, közel a delelőponthoz: a horoszkóp tulajdonosa szép, bájos, formás, törődik a megjelenésével, fontos neki a külső. Ruházata ízléses, rendezett, nem szeret másokkal egyforma ruhában járni, igyekszik minden ruhadarabját egyénivé tenni. Komoly, reprezentatív, korrekt, kicsit tartózkodó ember. Nem fecseg, inkább beszél, de azt sem sokat, ám amit mond, azt betartja. Csak a komoly dolgok érdeklik, állandóan tanulni, fejlődni akar.

Vénusza együtt áll a Plútóval: nagyon mélyen tud szeretni, de ezt nem tudja kimutatni.  Az Uránusz állt az ég tetejéhez a legközelebb a születésekor, a Skorpió jegyében, ezért nézésében van valami szúrós, van valami különleges a tekintetében. A foglalkozása sem mindennapi.

A 6. ház csúcsa az Ikrek jegyében áll, ennek uralkodó bolygója a Merkúr, a híreket, a szavakat kormányozza. Együtt áll a Szaturnusszal a horoszkóp születési uralkodójával, vagyis a horoszkóp tulajdonosát érdeklik a hírek, a szavak, a kommunikáció. Ezt nem a mindennapi formában műveli, mert a személyiségházának társuralkodója az Uránusz, a hullámelmélet bolygója, és ez áll az ég tetején, a hivatás házában.

Feltételezéseim szerint a hölgy valamilyen módon kapcsolatban van a hullámelmélettel, ezen belül az elektronikával, vagy a rádiós közléssel, vagy a televíziós közléssel. Az Uránusz a civilizáció bolygója, mindenkit egyformán tájékoztat, a Skorpió – mely jelzi a tömeget – jegyében áll, vagyis sok embert tájékoztat valamiről.

Az Uránusz a különlegességek bolygója az asztrológiában, vagyis a hölgy feltehetően különleges híreket, információkat, esetleg, avagy később tudományos kutatások eredményeit közli sok emberrel.

Az Uránusz a csillogás, vagy villanás bolygója a horoszkópban. A horoszkóp tulajdonosa képes gyorsan átváltozni, jó színészi tehetséggel rendelkezik. Van úgynevezett póker arca is, és megállja a helyét a legkülönlegesebb szerepben is. Ezzel lehetne egy különleges sorozat, vagy műsor egyik vezető egyénisége is.

Ebben a munkájában alapos, mert a Nap a Szűz jegyében állt a születésekor, ez a precizitás jegye, Ascendense a Bak jegyében áll, ez azt mutatja, hogy sokszor azt sem hiszi el, amit lát, és a hivatás háza a Skorpió jegyében áll, vagyis mindennek a legapróbb részletekig utána jár.

Komoly, meggondolt ember, igyekszik gondosan előkészíteni mindent. Az Uránusz a barátság bolygója, ezért a horoszkóp tulajdonosa igyekszik mindenkivel barátságos lenni, bár barátait szigorúan megválogatja, és akiben csalódik, azt egy életre leírja.

A Vénusz uralmi helyzetben áll a horoszkóp felső részén a Mérleg jegyében. A Vénusz a mosoly bolygója, jelen esetben azt jelzi, hogy bármennyire is komoly a horoszkóp tulajdonosa, mindig mosolyog. Ennek fizikai jele is kell, hogy látszódjék az arcán, vagyis arca két oldalán kell, hogy legyen úgynevezett grüberli, vagy a mi nyelvünkön a Vénusz gödör.

A protektorok szerepet játszanak az életében, akkor is segítik a munkáját, ha nem kéri őket rá. Attól is különleges a munkája, ahogyan végzi.

Hivatásházának uralkodó bolygója, a Plútó a 9. házban áll együtt a Vénusszal, hivatása összefügghet külfölddel is, vagy valamilyen módon a diplomáciával, képviselheti cégét országát külföldön, vagy engedélyt kap külföldi tudósításokra. Vagy egy külföldi érdekeltségű cégnél, vagy cégnek dolgozik. De lehetne nagyon jó színész is, hiszen a Plútó az átváltozások bolygója is többek között.

Az anyagi javak területének uralkodó bolygója a Neptun, mely az asztrológiában a képi világot uralja. Emiatt lehetne akár festő is, de mégsem az, mert a Neptun emberjegyben és a vállalkozások házában áll, vagyis embereknek ad el valamilyen vállalkozásban képi világot, ám az Uránusz a X. házban, hivatását valamilyen láthatatlan hullámok segítségével végzi, vagyis most már majdnem biztosan állítom, hogy a hölgynek valamilyen módon köze van a televíziózáshoz.

A hölgy térdén vagy alsó lábszárán feltehetően található egy friss vagy régi sérülés akár halvány maradványa.

A hölgy alvás közben is gondolkodik, esetleg néha beszél, de ebben nem vagyok biztos. Nagyon szereti a természetes anyagokat, akár az ágyneműje is ilyen anyagból készült. A hölgy Ascendense a Bak jegyében, de a város ismerete hiányában, állhatna a Vízöntő jelében is akár, Napja a Szűz jegyében, Holdja szintén a Bak jegyében, arra enged következtetni, hogy a hölgy kissé fázós.

Sok bolygó a Mérleg jegyében, többek között a Jupiter is, azt jelzi, hogy a hölgy kicsit hajlamos lenne a hízásra, de miután a Szaturnusz együtt áll a Merkúrral, úgy gondolom, hogy ezt nem engedi magán eluralkodni, azon munkálkodik, mondja a Merkúr, hogy soványítsa magát, mutatja a Szaturnusz.

Az Ascendens uralkodója a Szaturnusz együtt áll a lépés bolygójával a Merkúrral, vagyis a hölgy szeret szabály szerint lépegetni, akár a valóságos életben is, vagyis feltehetően jó táncosnak, de erre enged következtetni a Mérleg jegyében álló 5 bolygó is, melynek uralkodó bolygója a Vénusz, a művészi mozgás bolygója.

Otthonát jelző pont, az IC a Bika jegyében áll. Otthona harmonikus, és jól érzi magát benne. Ennek uralkodó bolygója a Vénusz a 9. házban áll együtt a Plútóval, a hivatásházának bolygójával, sokszor ott lakik, ahová a hivatása szólítja, vagy szólítani fogja.

Hálószobájába nem szívesen enged be vendégeket.

Az IC a Bika jegyében jelzi azt is, hogy szülei, de akár ő maga is nagyon szeretik a természetet. Szülei inkább foglalkoznak ténylegesen is a virágokkal, vagy esetleg van konyhakertjük is. A horoszkóp tulajdonosa nem szívesen piszkolja be a kezét, a Mérleg jegyében található sok bolygó miatt, ezért feltételezem, hogy ő inkább csak nézője, élvezője a természetnek, mint sem művelője, vagy átalakítója.

Kapcsolódó anyagok: 

$$1022$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top