Pillangó torta

2009. 06. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tészta: 9 tojássárgáját 9 evőkanál porcukorral kikeverjük. 2 dl étolajat belecsurgatunk, 6 ek lisztet , 3 evőkanál kakaót, 1 csomag sütőport és a 9 tojás habját  beletesszük. Kivajazott torta formába megsütjük. Ha kihűlt három felé vágjuk.

Krém: 1/2 l tejszínt felforralunk 50 dkg fehér csokival. Ha kihűlt keverünk bele 10 dkg vajat. Megkenjük a lapokat. Majd a tortát felvert tejszínhabbal bevonjuk. Ananászból és eperből pillangót készítünk és ezzel díszítjük.

 

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Nagy Szilviának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top