Sajtos-tejfölös karaj

2009. 07. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 50 dkg sertéskaraj 1 doboz nagy tejföl 30 dkg sajt 10 dkg liszt 1 pici piros paprika 1 kevés olaj.

A felszeletelt karajt besózom, és picit állni hagyom. A lisztet a pirospaprikával összekeverem, és a karaj szeleteket beleforgatom. A tepsi aljába olajat öntök, és a hússzeleteket egymás mellé teszem. A tejfölből bőven teszek a szeletekre és a reszelt sajttal megszórom. Sütőbe téve 180 fokon addig sütöm, míg a sajt szépen rápirul. Köret lehet párolt rizs vagy sült krumpli. De idény salátával is nagyon finom!

Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Juhászné Ildikónak és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top