Szex és New York újra jön!

2010. 03. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2 hónap és a szexi New York-i csajok ismét hódítani indulnak.



Vannak kaják, italok, ruhák, pasik, filmek, könyvek… amik tudjuk jól, nem tesznek jót nekünk, mégsem vagyunk képesek lemondani róluk. A vonzalom addiktív és visszafordíthatatlan. Magyarázat nincs.
















Az én egyik ilyen vonzalmam a Szex és New York felé taszigált éveken keresztül, és ennek még ma sincs vége. Már csak alig 2 hónap, és május 28-án a mozik bemutatják a második mozifilmet! Tuti, hogy a csajokkal mi is ott leszünk!
















Annak idején, mint szinte minden lány, csaj, nő, hölgy a világon, bizony én is néztem a Szex és New Yorkot. Sőt, az ismétlések sem késztettek arra, hogy a távirányító után nyúljak új műsort keresve. Megmagyarázni azonban sokáig nem tudtam, hogy mi az oka ennek a szerelemnek. Most, hogy jön a második film, van már néhány tippem.





 









Carrie, Miranda, Samantha és Charlotte együtt megtestesítik azt a nőt, akik legbelül mind lenni szeretnénk. Hisz melyikünk ne vágyna arra, hogy mindig divatos legyen, sikeres a munkájában, miközben ő a legjobb anyuka az egész városrészben, és ráadásul még egy felszabadult szexistennő is mindezek mellett? Persze együtt ez mind lehetetlen, legalább négy nő kell, hogy mindez teljesüljön, de látni ezt a négy emancipált nőt a városban, mely sosem alszik... nos, ennek megvan a maga vonzereje. Tehát igen, mindezekért én imádom a Szex és New Yorkot annak ellenére, hogy irreális, túlzó, és ha jól belegondolok, még idegtépő is. Hisz bármennyire is vonzó Carriék világa, attól még lássuk be, a moziból kilépve a legtöbbünknek nem fog megadatni sem egy Manolo Blahnik, sem egy milliomos férj. Ám üsse kő, ha már három jó barátnőnkkel megvan a hangulat, akkor nem is irigykedünk annyira a lányokra…





 









A Szex és New York folytatása 2 évvel az első film vége után folytatódik, mikor is újra találkozhatunk a négy barátnővel. Az életük látszólag tökéletes – tökéletes családok, férjek, pasik, munkák, ruhatár –, ám valami talán mégsem stimmel, ha a négy grácia egyszer csak úgy dönt, hogy csapnak egy csak csajok vakációt, és ezért a sivatagig meg sem állnak.
















Hogy megtudjuk a részleteket, még várnunk kell egy kicsit, de addig is nézzük meg a csillogást nem nélkülöző előzetest egyenesen New Yorkból!












 



- Sebők Anna -



Forrás: DonnaLight



Szerző

donna.hu



Scroll to Top