Szilikon mellett – vagy ellene?

2009. 03. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Feri (23) autószerelő: Nekem mindegy, hogy szilikon-e vagy sem! Minél nagyobb és formásabb, annál jobb. Számomra a női melleknél nincs izgalmasabb! Imádom! Persze szerintem azért mégis csak jobb, ha nem műanyagból van… (Nagy legyen, de akkor most igazi, vagy szilikonos…?)

Laci (31) üzlettulajdonos: Úgy gondolom, hogy ha valaki vállalkozik arra, hogy kés alá feküdjön és cicit csináltasson, akkor igénye van a tökéletességre. Tehát igényességet és valamire való törekvést jelent szerintem. Nincs kifogásom a szilikon mellek ellen. Sőt! Nekem kifejezetten tetszik. (Tiszteletet vélnénk felfedezni?)

Ádám (38) marketingvezető: Nekem nem fontos, hogy művi vagy valódi. Érdekes, mert jelenlegi partnerem is kacérkodik a mellnagyobbítás gondolatával. Mondtam neki, hogy miattam ne vállalja, mert számomra így is tökéletes. Ő kicsinek találja, és szeretné, ha mutatósabb volna. Ha ő jobban érzi majd magát, ám tegye, de én így is szeretem, ahogy van. (Így nyilatkozik egy szerelmes férfi.)

Péter (28) taxisofőr: Húúú, a szilikon mell számomra a szexualitás netovábbja! Gyönyörű, kemény, és vizes pólón keresztül megfogni...! Megmondom őszintén, hogy nálam a szilikon cickós csajok előnyben vannak! Örülök, hogy nálunk is egyre több csaj megcsináltatja a melleit! (Na, ez elég egyértelmű bevállalás volt!)

Sándor (41) cégvezető: Tagadhatatlanul esztétikus, volt olyan partnerem, akinek szilikon mellei voltak, méghozzá szép nagyméretűek. Mindenképpen izgató – főleg ha minden más is harmóniában van a hölggyel. (Mintha nosztalgikus sóvárgás hallatszana e szavakból?)

Gábor (20) egyetemi hallgató: Háát, nekem még nem volt szerencsém közelebbről, vagyis még nem tapintottam ilyet, de ha nincs eltúlozva és nem úgy áll ki a csaj mellkasából mint egy medicinlabda, akkor véleményem szerint szép. Pláne fürdőruhában. (Szereti? Vagy mégsem?)

Balázs (35) gépkocsivezető: Nekem nem tetszik a műcici. Túlságosan kerek, látszik rajta, hogy nem saját – akkor meg minek? Szerintem csak a cicababák divatja ez. Én nem vagyok oda az ilyen típusú csajokért. (Tehát a szilikonos cici már nőtípus…?!)

Nos, kinek a pap, kinek a papné… 

Kapcsolódó anyagok:

$$2885$$

$$2871$$

$$2870$$

$$2817$$

$$2886$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top