Tangó szelet

2008. 09. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 

Tészta: 30 dkg liszt, 20 dkg porcukor, 5 dkg margarin, 1 tojás, 2 ek. kakaópor, 1/2 sütőpor, annyi tej, hogy könnyen gyúrható legyen.

Krém: 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 1 vaníliás cukor, 1 liter tej, 3 csomag vanília puding 

A margarint, a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tejben a vanília pudingokat sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, a két krémet jól összedolgozzuk. A tésztából két lapot sütünk egy tepsi hátán. Mindkét lapot megkenjük a krémmel, és egymásra fektetjük úgy, hogy felül is krém legyen. A tetejére piskóta tallér kerül, majd csokival csurgatjuk! Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Kállai Ildikónak! Továbbra is várjuk receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top