Tedd! Ne tedd!

2010. 12. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Rengetegszer említettük már, még egyszer utoljára elmondjuk: 2010 eseménydús év volt a celebek szerelmi életét tekintve.

Ha jobban belegondolunk, talán sosem volt ekkora dömping szexbotrányokból és válásból, de azt is tudjuk, akadnak még, akik kitartanak egymás mellett. Miközben Tiger Woods botrányos viszonyainak kibukását a legtöbbet emlegetett és legtöbbeket foglalkoztató "sporteseménnyé" nyilvánították, mi pedig Sandra Bullock és Eva Longoria sorsát könnyeztük meg éppen, a HollywoodLife nem tétlenkedett, összeállított egy "Tedd! Ne tedd!" listát. Lássuk hát, mit tégy, és mit ne tégy, ha nem akarsz úgy járni, mint a celebek! Tedd! Ha még nem történt meg a baj, csak egymásra figyeljetek, akárcsak Kristen és Robert Pattinson. Ne hagyjátok, hogy kívülállók tegyék tönkre romantikus pillanataitokat. Ha úgy érzed, valami nincs rendben, járj utána, de legalábbis kérdezz rá ellentmondást nem tűrően, akárcsak Elin Nordegren (Tiger Woods felesége) vagy Eva Longoria tette. Jobb, ha minél hamarabb kiderül, mi a helyzet!

Vegyél revansot elegánsan, akárcsak Taylor Swift tette, aki számot írt hűtlen exéről. Legyen a gyerek, illetve te magad az első. Ne foglalkozz másokkal, ahogyan például férjével ellentétben Courteney Cox sem kezdett el válásával haknizni. Próbálj meg kimaradni a drámákból, amiket a hűtlen fél és/vagy a szeretői produkálnak. Beszélj az exedről kedvesen és dicsérőleg. Nem kell a sárban dagonyázni, ahogyan azt Zac Efron és Vanessa Hudgens sem tette. Válaszd szét a karriert és a magánéletet, ahogyan Angelina és Brad is teszik! Ne tedd! Soha ne add ki a kezedből a rólatok készült házi videókat! Soha! Ne konfrontálódj a másik szeretőjével semmilyen szituációban! Ha már így alakult, légy magaddal nagyvonalú, ne reagálj a szerető vagy bárki rosszindulatú megjegyzéseire még közvetve sem, ahogyan Sandra Bullcok sem ment bele a játékba, amikor a férje szeretői negatívan nyilatkoztak róla a sajtónak. Nagyon okosan tette!

Ha te vagy a harmadik egy kapcsolatban, ne használd a "másik nő" szerepét arra, hogy feljebb kapaszkodj a ranglétrán, ahogyan azt Jesse James és Tiger Woods szeretői tették. Ne teregesd ki a szennyest, mint David Arquette tette.

Ne próbáld összehozni a volt és a jelenlegi barátnőidet/barátodat, Joe Jonasnak is beletört a bicskája a projektbe. Ne oszd meg a magánéleted titkait a közösségi oldalakon, Demi Moore és Ashton Kutcher sem jöttek ki jól belőle. Ne támadd az exed sem a valóságban, sem a virtuális világban, ahogyan azt sokan teszik. Csak magadnak ártasz vele.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top