A szokásos módon fasírtmasszát készítünk, én általában 70 dkg-os pulyka darálthúsból szoktam készíteni. A masszát egy kisebb kiolajozott tepsibe rakjuk, szépen nyomkodjuk bele.
Előre is megfőzhetjük a tojásokat, én 6 db-ot főztem meg, ezeket kettévágjuk. A kettévágott tojásokat rárakjuk sorban a fasírtmasszára. Bőven meglocsoljuk tejföllel, és reszelt sajttal megszórjuk. Betesszük a sütőbe,és lassú tűznél megsütjük.
Bármilyen körettel nagyon finom! Egészségetekre!
Köszönjük szépen Farkas Mártának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!