Tepsis fasírt másképp

2009. 04. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A szokásos módon fasírtmasszát készítünk, én általában 70 dkg-os pulyka darálthúsból szoktam készíteni. A masszát  egy kisebb kiolajozott tepsibe rakjuk, szépen nyomkodjuk bele.

Előre is megfőzhetjük a tojásokat, én 6 db-ot főztem meg, ezeket kettévágjuk. A kettévágott tojásokat rárakjuk sorban a fasírtmasszára. Bőven meglocsoljuk tejföllel, és reszelt sajttal megszórjuk. Betesszük a sütőbe,és lassú tűznél megsütjük.

 

Bármilyen körettel nagyon finom! Egészségetekre!

Köszönjük szépen Farkas Mártának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top